Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Regio Haaglanden

De regio Haaglanden omvat het gebied van de kust tot en met Zoetermeer en van Wassenaar tot en met Delfland. Bezoek een informatieve bijeenkomst over diabetes. Of kom naar een beweegactiviteit, zoals onze wandelingen in de natuur rondom Den Haag. Wil je liever helpen organiseren? Dat kan natuurlijk ook!

Onze activiteiten

Regio Haaglanden organiseert verschillende activiteiten. Een aantal activiteiten komt regelmatig terug:

  • Beweegactiviteiten: mooie natuurwandelingen in samenwerking met gidsen van het IVN (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid)
  • Themabijeenkomsten waarbij zorgverleners en andere specialisten je informeren over actuele onderwerpen rondom diabetes. Diabetescafés: op een laagdrempelige manier leren hoe je goed voor je diabetes zorgt. En in gesprek met anderen over je ervaringen. Locatie: Oude Raadhuis in Rijswijk.
  • Mindfulness: workshops om diabetes precies dìe aandacht te geven die het nodig heeft. Niet te weinig, maar ook zeker niet te veel. Oefen onder begeleiding hoe je dit kunt doen.

Heb jij zelf een idee voor een themabijeenkomst? Stuur ons een mailtje.

Ervaringsdeskundigheid

Heb je een vraag of probleem op het gebied van diabetes? Binnen ons team is een aantal vrijwilligers speciaal opgeleid om je te helpen met het leven met diabetes. Zij bieden een luisterend oor. Je kunt ze regelmatig vinden: in het Hindoestaans Cultureel Centrum Eekta in Den Haag.

Meld je aan als vrijwilliger

Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij activiteiten organiseren voor mensen met diabetes. Wil je graag anderen helpen de weg te vinden in het voluit leven met diabetes? Vind je het leuk om samen met anderen één of meerdere activiteiten te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je doen?

Word vrijwilliger

Of bel 033 - 463 05 66 voor meer informatie

Help jij ons?

Help jij ons?

Word lid, doneer of zet je in voor een beter leven met diabetes.

Doe mee

Wat is er te doen in de regio

Diabetes? Wij zijn er voor jou!Diabetesvereniging Nederland is er voor en door mensen met diabetes.