Word lid en maak het verschil
Word lid
Drentse Wandelingen: Deurze
17 aug
2024

Drentse Wandelingen: Deurze

Locatie:

Parkeerplaats Toegangspoort Deurze, Asserstraat 63 9451 TA Rolde

Tijdstip:

10:30 - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het wandelteam van de regio Drenthe 11 wandelingen. Deze wandelingen vinden plaats in de Drentse steden en natuur. Samen met andere mensen met diabetes kun je genieten van deze mooie provincie. Ook worden ervaringen uitgewisseld over het leven met diabetes. Neem vooral je partner of bekende mee!

Waar gaan we wandelen?

Op 17 augustus gaan we wandelen in Deurze. Het dorpje Deurze ligt tussen Assen en Rolde en telt nog geen 100 inwoners, maar heeft wel een toegangspoort tot Nationaal Park Drentsche Aa. Je wandelt vanaf Deurze zo de natuur in. De start en finishplaats is op de parkeerplaats Toegangspoort Deurze. We zullen in ieder geval eindigen met een kop koffie of thee, aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Wandelen in Deurze

Het landschap van Nationaal Park Drentsche Aa is verbluffend en oeroud. Je komt hier echt even tot rust. Het is zelfs het best bewaarde beek- en esdorpenlandschap van West-Europa. In het nationale park vind je veel historie, zoals het beekdallandschap en onder andere de esdorpen Zuidlaren en Anloo. De beek Drentsche Aa kronkelt 28 kilometer door het landschap en dat zorgt voor mooie uitzichten.

Meld je aan!

Kom je ook? Meld je aan (verplicht)!

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid