Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Nalaten aan de Diabetesvereniging

Wil je blijvend iets voor mensen met diabetes betekenen? Niet alleen tijdens je leven, maar ook erna? Dan kun je ervoor kiezen om (een deel van) je erfenis na te laten aan onze vereniging. Zo kunnen wij nog meer doen voor mensen met diabetes.

Diabetes heb je iedere dag en het gaat nooit meer over. Wat je ook doet, het is er altijd. Of je nu werkt, sport, eet of tv kijkt. Je moet er altijd rekening mee houden. Je hebt nooit een dag vrij. Wij kunnen mensen met diabetes geen dag vrij geven van hun diabetes. We kunnen ze wél helpen om het dagelijks leven een beetje makkelijker te maken. Help jij ons mee?

Nalaten

Je kunt op verschillende manieren geld nalaten aan onze vereniging. Een nalatenschap kan bestaan uit:

  • DVN is erfgenaam en deelt in alle kosten en opbrengsten uit de nalatenschap (geld en goederen).
  • DVN ontvangt een legaat uit een nalatenschap. Dit kan een geldbedrag zijn, maar kan ook een bepaald goed zijn (huis, schilderij, o.i.d.).

Hierover hoeven wij geen belasting te betalen, omdat we de ANBI-status hebben. Dat betekent dat alles echt ten goede komt aan mensen met diabetes. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Ingrid van Doorn via e-mail of 033 - 463 05 66.

Diabetesvereniging Nederland ligt mij zeer na aan het hart. Ik heb altijd veel ondersteuning gekregen. Vooral contact met andere mensen met diabetes is heel waardevol geweest. Ik wil dat zij door kunnen gaan met hun goede werk. Ook na mijn dood. En mocht mijn kleindochter ooit diabetes krijgen, dan weet ik dat zij terecht kan bij DVN. Gelukkig laten steeds meer mensen na aan DVN. Ik juich dit van harte toe!

Toon van Engelen

Meer weten over nalaten?

Meer weten over nalaten?

Wil je meer informatie over nalaten aan de Diabetesvereniging? Neem dan contact op met Ingrid van Doorn

Stuur een e-mail

Blogs lezen over leven met diabetes?Blogs lezen over leven met diabetes?