Word lid en maak het verschil
Word lid
Samenwerken als bedrijf

Samenwerken als bedrijf

Wij willen dat iedereen voluit kan leven met diabetes. Hiervoor werken we graag samen met betrokken partijen die iets willen betekenen voor mensen met diabetes. Helpt jouw bedrijf ons daarbij?

Samenwerken als bedrijf

  Wij willen dat iedereen voluit kan leven met diabetes. Hiervoor werken we graag samen met betrokken partijen die iets willen betekenen voor mensen met diabetes. Helpt jouw bedrijf of jouw organisatie ons daarbij?

  Samenwerking

  Sponsoring is een mooie manier om met je bedrijf iets voor mensen met diabetes te doen. Samen zoeken we graag naar de manier die het beste bij de uitstraling van je bedrijf past. Bijvoorbeeld door een bepaald project te sponsoren. Of via een maatschappelijk partnership, waarbij een meer structurele relatie ontstaat.

  Advertentiemogelijkheden

  Adverteren kan een onderdeel zijn van sponsoring of een maatschappelijk partnerschap. Maar het is ook mogelijk om losse advertenties te plaatsen. Dan gelden de tarieven uit de Advertentiemogelijkheden 2024 Diabetesvereniging Nederland.

  Neem contact met ons op

  Is jouw bedrijf betrokken bij mensen met diabetes en wil je een goed doel ondersteunen? Neem dan contact op met Astrid de Kooter via e-mail of bel 033 – 463 05 66 of 06-83 69 10 68. Zij vertelt je graag meer over alle mogelijkheden.

  Doneer met je bedrijf

  Je kunt er ook voor kiezen om als bedrijf geld te doneren:

  • Steun mensen met diabetes via een zakelijke gift. Op berekenhet.nl lees je meer over de voordelen van zakelijk geven.
  • Laat medewerkers bijvoorbeeld hun kerstbijdrage doneren aan ons als goed doel. Of organiseer een actie met het hele personeel en doneer de opbrengst.

  Lees meer over sponsoring

  Wie zijn onze partners? Bekijk het overzicht
  Gedragscode Geneesmiddelenreclame
  Gedragscode Medische Hulpmiddelen

  Downloads

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid