Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Steun jij ons?

Wij willen dat iedereen voluit kan leven met diabetes. Hiervoor werken we graag samen met betrokken partijen die iets willen betekenen voor mensen met diabetes. Help jij ons mee?

We zoeken sponsors

Sponsoring is een mooie manier om met je bedrijf iets voor mensen met diabetes te doen. Samen zoeken we graag naar de manier die het beste bij de uitstraling van je bedrijf past. Bijvoorbeeld door een bepaald project te sponsoren. Of via een maatschappelijk partnerschap, waarbij een meer structurele relatie ontstaat.

We zoeken adverteerders

Adverteren kan een onderdeel zijn van sponsoring of een maatschappelijk partnerschap. Maar het is ook mogelijk om losse advertenties te plaatsen. Dan gelden de tarieven uit de Advertentiemogelijkheden 2024 Diabetesvereniging Nederland.

Neem contact op

Is jouw bedrijf betrokken bij mensen met diabetes en wil je een goed doel ondersteunen? Neem dan contact op met Astrid de Kooter via e-mail of 033 - 463 05 66. Zij vertelt je graag meer over alle mogelijkheden.

Doneer

Je kunt er ook voor kiezen om als bedrijf geld te doneren: 

  • Steun mensen met diabetes via een zakelijke gift. Op berekenhet.nl lees je meer over de voordelen van zakelijk geven. 
  • Laat medewerkers bijvoorbeeld hun kerstbijdrage doneren aan ons als goed doel. Of organiseer een actie met het hele personeel en doneer de opbrengst.
Doe een gift

Doe een gift

Met jouw donatie strijden wij voor goede zorg en voluit leven voor iedereen met diabetes.

Doneer

Deel je mening in het DVN PanelWant diabetes heb je niet alleen.
AANMELDEN VOOR DVN PANEL