Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Organiseer een actie

Leven met diabetes is elke dag meten, prikken, slikken en spuiten. Elke dag nadenken over wat je eet, over te hoge of te lage bloedglucosewaarden, over wat je gaat doen en wat voor invloed dat heeft op je diabetes. Wij weten hoe moeilijk dat kan zijn.pexels-anny-patterson-1008357

Wij helpen mensen met diabetes om voluit te kunnen leven. Met informatie en advies, voor meer zelfvertrouwen. Met verhalen, om te inspireren. Of door het organiseren van kampen, cursussen en activiteiten. Help jij ons?

Wat voor actie kun je organiseren?

Er zijn verschillende manieren te bedenken om geld in te zamelen, zoals:

  • Bak cakejes en verkoop ze op school of de sportvereniging;
  • Organiseer een sponsorloop of doe mee aan een bestaande;
  • Verkoop spulletjes op een rommelmarkt;
  • Laat je sponsoren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse of een andere wandel- of fietstocht.

Hoe steun je ons met een actie?

Doneer het opgehaalde bedrag aan DVN. Dit kan via ons donatieformulier of door het bedrag over te maken op IBAN-nummer NL52 INGB 0000 4012 46. Vermeld hierbij dat het om een gift gaat. Je kunt ook aangeven waar het geld specifiek aan besteed moet worden.

Vertel ons je verhaal

We horen graag wat je hebt georganiseerd en hoe dat is gegaan. Heb je veel steun gekregen van vrienden of familie of juist uit onverwachte hoek? Was de actie een groot succes? Laat het ons weten, dan kunnen we je verhaal delen. Om anderen te inspireren! Mail ons.

Het is mooi om als ouder van een kind met diabetes iets te kunnen doen in een situatie waarin je slechts machteloos toe kunt kijken. En het is dan geweldig om te ervaren dat er mensen zijn die ons wilden steunen tijdens de Nationale Fietsmarathon, fysiek, financieel, mentaal. Heel hartelijk dank!

Roeland Plom, vader van een kind met diabetes type 1

Drie havo-scholieren Soumia (16), Youssra (17) en Tallia (18) uit Culemborg organiseerden als schoolopdracht iets heel bijzonders: een activiteitenmiddag voor jonge kinderen met diabetes. Ze kwamen op het idee vanwege het 3-jarige broertje van Youssra. Zij weten sinds 2016 dat hij diabetes type 1 heeft.

Doe een gift

Doe een gift

Met jouw donatie strijden wij voor goede zorg en voluit leven voor iedereen met diabetes.

Doneer

Blogs lezen en schrijven over leven met diabetes?Deel je ervaringen met anderen.
NAAR HET TREFPUNT