Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Doe een gift

Leven met diabetes is elke dag weer meten, prikken, insuline spuiten of tabletten slikken... We weten hoe moeilijk het is om elke dag te moeten leven met diabetes en met de angst voor complicaties of om een hypo te krijgen.

janko-ferlic-IVrtlceLSzs-unsplash

Diabetesvereniging Nederland behartigt de belangen van mensen met diabetes: jong en oud. Voor mensen die nét de diagnose hebben gekregen en mensen die al heel lang diabetes hebben.

Wat wij doen

We kunnen mensen helaas geen dag vrij geven van diabetes. Wel kunnen we helpen om het dagelijks leven makkelijker te maken. Lees hier hoe we ons inzetten voor mensen met diabetes.

Wil jij ons helpen?

Je kunt Diabetesverening Nederland helpen met een gift. Elke bijdrage is welkom. Wil jij ons steunen ? Dit kan op verschillende manieren:

Meer weten over nalaten?

Meer weten over nalaten?

Elke bijdrage helpt ons om ons werk voort te kunnen zetten en ons doel te bereiken. Zodat mensen met diabetes, jong of oud, voluit kunnen leven met diabetes. Neem telefonisch contact op met Astrid de Kooter via 033 463 05 66 of

Stuur een e-mail

Nog meer lezen over diabetes?Diabetes.nl biedt uitgebreide informatie, een agenda vol activiteiten en een plek om met mensen zoals jij in contact te komen.
NAAR DIABETES.NL