Word lid en maak het verschil
Word lid
Doneer

Leven met diabetes is elke dag weer meten, prikken, insuline spuiten en medicijnen slikken  … Het is moeilijk om elke dag te leven met diabetes én met de angst voor hypo’s en complicaties. Met jouw donatie help je bij een hogere kwaliteit van leven. Diabetesvereniging Nederland behartigt de belangen van mensen met diabetes: jong en oud. Van mensen die nét de diagnose hebben gekregen. Van mensen die al heel lang diabetes hebben. Én van hun naasten.

Wat wij doen met jouw donatie

We kunnen mensen helaas geen dag vrij geven van diabetes. Wel kunnen we helpen om het dagelijks leven makkelijker te maken. Met jouw donatie help je ons bij nog betere diabeteszorg, bredere vergoedingen voor technologie en hulpmiddelen, het ontwikkelen van trainingen en cursussen voor mensen met diabetes en hun naasten, belangenbehartiging en ontwikkelingen samen met andere (diabetes)partijen.

Help jij ons?

Je kunt Diabetesvereniging Nederland helpen met jouw bijdrage aan de vereniging. Elke bijdrage is welkom. Wil jij ons steunen? Dit kan eenmalig of met een vaste donatie per maand.

Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid