Word lid en maak het verschil
Word lid
Diabetes TechLab

Diabetes TechLab

Sta je op het punt om een (nieuwe) insulinepomp, glucosesensor of HCL-systeem te kiezen? Of wil je je alvast laten informeren voor een volgende stap? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met diabetes? Krijg antwoord op je vragen bij Diabetes TechLab van Diabetesvereniging Nederland.

  Sta je op het punt om een nieuwe insulinepomp, glucosesensor of HCL-systeem te kiezen? Of wil je je alvast laten informeren voor een volgende stap? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met diabetes? Krijg antwoord op je vragen bij Diabetes TechLab van Diabetesvereniging Nederland.

  Diabetes TechLab helpt je op weg

  Sensoren, pompen, Hybrid Closed Loop-systemen; de laatste jaren volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Er is veel te kiezen. En dat maakt het tegelijkertijd ook ingewikkelder. Hoe kies je de beste optie voor jou die past bij jouw manier van leven? Diabetesvereniging Nederland helpt je met Diabetes TechLab op weg.  

  Meld je aan voor Diabetes TechLab

  Wil je meer informatie over de insulinepompen, glucosesensoren en Hybrid Closed Loop systemen die op de markt zijn? En leren van ervaringen van anderen? In de agenda vind je de eerstvolgende bijeenkomst.

  Vrouw met diabetes type 1 checkt informatie van Ypsopump

  Wat kun je verwachten van Diabetes TechLab?

  Tijdens Diabetes TechLab kun je beschikbare producten zien, voelen, ervaren en vergelijken. Als ervaringsdeskundigen bieden wij informatie en ondersteuning. Ook is er de mogelijkheid om met anderen van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. Zo ga je naar huis met nieuwe kennis over de voor- en nadelen van de beschikbare producten. En kun je in overleg met je zorgverlener kiezen voor een hulpmiddel dat het beste bij je past.

  Keuzehulp HCL-systemen

  Ben je op zoek naar een nieuw HCL-systeem? En wil je hier alvast meer over lezen voordat je Diabetes TechLab bezoekt? De keuzehulp HCL licht de verschillende onderdelen van de HCL-systemen toe en belicht factoren die kunnen meewegen in de beslissing. Zoals de mogelijkheden van personalisatie van het algoritme, de vorm en de kleur van de pomp.

  Aanmelden

  Diabetes TechLab is een kleinschalige bijeenkomst met persoonlijke aandacht voor jou.

  Kijk in de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomsten.

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid