Word lid en maak het verschil
Word lid
Diabetescafé Rijswijk: hypo’s en sociale gevolgen

Diabetescafé Rijswijk: hypo’s en sociale gevolgen

Locatie:

Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1, Rijswijk

Tijdstip:

19:00 - 21:00 uur, inloop vanaf 18:45 uur

Kosten:

Gratis

Het team in regio Haaglanden organiseert in 2024 weer diverse diabetescafé’s, waarbij diverse onderwerpen gerelateerd aan diabetes aan de orde komen.

Waar gaan we het over hebben?

Op 23 april gaat het diabetescafé Rijswijk over hypo’s en sociale gevolgen. Hypo is de afkorting van het woord hypoglykemie. Een hypo is een sterke daling van de bloedsuikerspiegel. Er zit dan te weinig glucose (suiker) in je bloed.

Meld je aan voor deze activiteit

Kom je naar het diabetescafé?

Een meneer met diabetes wilt meer leren over diabetes via een online cursus.

Gevolgen hypo’s

Het hebben van een hypo kan grote gevolgen hebben voor jou als je diabetes hebt, maar ook voor jouw omgeving kan het een grote impact hebben. Daarom hebben we het tijdens dit diabetescafé over dit fenomeen. Je kunt hier jouw ervaringen met anderen delen. Neem ook vooral jouw partner mee, omdat die als geen ander over mee kan praten.

Meld je aan!

Meld je aan voor dit diabetescafé over hypo’s en de sociale gevolgen (aanmelden is verplicht).

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te sturen.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid