Word lid en maak het verschil
Word lid
Drentse Wandelingen: Norg

Drentse Wandelingen: Norg

Locatie:

Café-Zaal-Slijterij Zwanvele, Ooseind 33, 9331 AG Norg

Tijdstip:

10:30 - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het wandelteam van de regio Drenthe 11 wandelingen. Deze wandelingen vinden plaats in de Drentse steden en natuur. Samen met andere mensen met diabetes kun je genieten van deze mooie provincie. Ook worden ervaringen uitgewisseld over het leven met diabetes. Neem vooral je partner of bekende mee!

Waar gaan we wandelen?

Op 18 mei gaan we wandelen in of bij Norg. Norg is een veelzijdig esdorp in het noorden van Drenthe. We starten bij Café Zwanvele en eindigen hier ook om een kop koffie of thee te nuttigen, aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Wandelen in Norg

Norg bestaat al sinds het begin van de middeleeuwen. Dat geldt helemaal voor de essen en het nabijgelegen Norgerholt. Deze zijn al in de achtste en negende eeuw ontstaan. Leuk aan Norg is dat er in die historische omgeving ook heel moderne activiteiten plaatsvinden. Het dorp telt vijf brinken, allemaal in het centrum van Norg. Ze zijn in de 19e eeuw aangelegd voor grote dierenmarkten. Deze grote markten bestaan niet meer, op één jaarlijks evenement na. Dat vindt plaats op de laatste zaterdag in juli.

Meld je aan!

Aanmelding is verplicht via dit formulier.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid