Word lid en maak het verschil
Word lid
Natuurwandeling: biowalk Haagse Bos (Den Haag)
8 dec
2024

Natuurwandeling: biowalk Haagse Bos (Den Haag)

Locatie:

Paviljoen Malieveld, Koekamplaan 6, 2594 AA Den Haag

Tijdstip:

10:00 - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het vrijwilligersteam in de regio Haaglanden 10 wandelingen in de groene omgeving van Den Haag. Het zijn altijd wandelingen onder leiding van een natuurgids van IVN. De wandelingen zijn ongeveer 5 km lang en duren circa 1,5 uur.

Waar gaan we wandelen?

Op zondag 8 december organiseren we de laatste wandeling van 2024 in het Haagse Bos in Den Haag. We starten in Paviljoen Malieveld waar we vooraf – voor wie wil – een bloedglucosetest uitvoeren. Aan het eind van de wandeling zullen we weer een bloedglucosetest uitvoeren. Zodat je kunt zien wat het effect van bewegen op je bloedglucosespiegel is. Diabetesvereniging Nederland biedt je aan eind van de wandeling in Boerderij Meijendel een kop koffie of thee aan. Deze wandeling is geschikt voor rollators.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Haagse Bos

Den Haag heeft tal van parken, oude bossen en landgoederen. Het beroemdst is het eeuwenoude Haagse Bos, waar paleis Huis ten Bosch staat. In de 16e en 17e eeuw werden veel bomen gekapt in het Haagse Bos. Om dit te voorkomen werd de Acte van Redemptie opgesteld, waarin stond dat niemand nog bomen mocht kappen en dat het bos niet verkocht mocht worden. Dankzij deze acte is een deel van het oudste bos van Nederland, met het Malieveld en de Koekamp, bewaard gebleven.

Meld je aan!

Aanmelden is verplicht via dit formulier.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid