Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar terugkijken: zwangerschap

Webinar terugkijken: zwangerschap

Locatie:

Online

Kosten:

Gratis

Terugkijken

Heb je een kinderwens of wil je weten wat je tijdens een zwangerschap kunt verwachten? In welke opzichten loopt een zwangerschap anders bij mensen met diabetes? Schrijf je dan in voor ons webinar over diabetes en zwangerschap.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit webinar staan onze gastsprekers dr. Sarah Siegelaar, internist-endocrinoloog en dr. Rebecca Painter, gynaecoloog stil bij voorbereidingen die je als vrouw met diabetes kunt treffen voorafgaand aan een zwangerschap.

Welke medische zorg kun je tijdens je zwangerschap verwachten? Wat is belangrijk voor jou en het ongeboren kindje? Welke opties zijn er rondom je bevalling? Welke effecten kun je verwachten in de periode dat je borstvoeding geeft? Buiten al deze medische zaken, staan we zeker ook stil bij jouw persoonlijke keuzes. Welke keuzes rondom zwangerschap en bevalling zijn er eigenlijk? Hoe kun je samen met jouw zorgverlener jouw eigen keuzes maken?  

Meld je aan!

Schrijf je in om het webinar over zwangerschap terug te kijken. Als je staat ingeschreven kun je het webinar live, maar ook op een later moment terugkijken. Alvast veel plezier bij dit informatieve webinar.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid