Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Medewerkers en vrijwilligers

Diabetesvereniging Nederland, dat zijn we samen. Elke dag zetten zo’n 300 vrijwilligers en 25 medewerkers zich in voor mensen met diabetes. Bij Diabetesvereniging Nederland werken mensen mét en zonder diabetes. Want diabetes en werk gaan prima samen.

Edith Mulder, directeur Diabetesvereniging NederlandEdith Mulder, directeur Diabetesvereniging Nederland

Directeur

De directeur van Diabetesvereniging Nederland is Edith Mulder. De directeur wordt aangesteld en beoordeeld door het bestuur.

Medewerkers

Op het bureau van Diabetesvereniging Nederland in Amersfoort werken onze medewerkers. Zij houden zich bezig met andere taken. Ze behartigen jouw belangen, delen kennis en ondersteunen de regio’s. Bel of mail je ons, dan heb je contact met onze klantenservice.

Vrijwilligers

Wel eens bij een activiteit van Diabetesvereniging Nederland geweest? Dan heb je vast een van onze vrijwilligers ontmoet. Zij doen verschillende dingen, zoals voorlichting geven, prikken of activiteiten begeleiden. De vrijwilligerscoördinatoren van Diabetesverening Nederland helpen hen hierbij.

Word vrijwilliger

Help je anderen graag om voluit te leven met diabetes? Vind je het leuk om activiteiten te organiseren? Meld je dan als vrijwilliger!

Bekijk de opties
Help jij ons?

Help jij ons?

Word lid of doneer voor een beter leven met diabetes.

Word lid Doneer

Deel je mening in het DVN PanelWant diabetes heb je niet alleen.
AANMELDEN VOOR DVN PANEL