Word lid en maak het verschil
Word lid
Wie we zijn

Wie we zijn

Diabetesvereniging Nederland is een vereniging voor leden door leden. Wij willen dat iedereen met diabetes voluit kan leven. Elke dag zetten zo’n 300 vrijwilligers en 25 medewerkers zich in voor mensen met diabetes.

Lees meer

Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid

Diabetesvereniging Nederland is een vereniging voor leden door leden. Wij willen dat iedereen met diabetes voluit kan leven. Maak kennis met onze Algemene Ledenvergadering, ons bestuur en onze medewerkers. En natuurlijk met jou. Want samen zijn we de vereniging.

Algemene Ledenvergadering/ ledenraad

Onze Algemene Ledenvergadering (ALV) is het hoogste toezichthoudend orgaan van de vereniging. De leden zijn gekozen uit en door de ruim 35.000 leden van Diabetesvereniging Nederland. De ALV bestaat uit maximaal 25 leden. Wie zitten er in de Algemene Ledenvergadering? En waar houdt de ALV zich mee bezig?

Bestuur en Raad van Advies

Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid van de vereniging. Over de hoofdlijnen van dit beleid legt het bestuur verantwoording af aan de Algemene Ledenvergadering. Wie zitten er in het bestuur en de Raad van Advies?

Medewerkers en vrijwilligers

Diabetesvereniging Nederland, dat zijn we samen. Elke dag zetten zo’n 300 vrijwilligers en 25 medewerkers zich in voor mensen met diabetes. Bij Diabetesvereniging Nederland werken mensen mét en zonder diabetes. Lees verder over vrijwilligers en medewerkers.