Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
 • Contact
 • Informatie voor
 • Over DVN
 • Inloggen
help mee

Wat wij doen voor jou

Diabetes t1

Diabetesvereniging Nederland is een vereniging voor en door mensen met diabetes. Samen zetten we ons in voor iedereen met diabetes. Hieronder lees je wat we allemaal voor jou doen.

Elke dag spreken we mensen met diabetes via onze ledenservice. Of we hebben contact via e-mail. We luisteren naar hun wensen, zorgen en problemen. En hier gaan we mee aan de slag. We hebben hiervoor veel contacten met of bij:

 • Zorgverleners
 • Onderzoekers
 • Verzekeraars
 • Andere diabetesorganisaties
 • Maatschappelijke organisaties
 • Politieke organisaties

Vragen of problemen leggen we aan hen voor. Samen proberen we de beste oplossing te vinden voor mensen met diabetes. Maar soms ook voor jou als individu.

Heb je een vraag voor ons?

Stuur ons je vraag via het contactformulier. We proberen je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Stuur ons je vraag

Vergoedingen

Diabetesvereniging Nederland zet zich ook in voor de belangen van mensen met diabetes als het gaat om vergoedingen. Zo zijn we betrokken (geweest) bij de discussie over:

We houden ontwikkelingen op het gebied van vergoedingen goed in de gaten en ondernemen actie als dat nodig is.

Help jij ons?

Word lid, doneer of zet je in voor een beter leven met diabetes.

Doe mee

Kennis delen

Hoe meer je weet over je diabetes, hoe beter je ermee om kunt gaan. Daarom organiseren we regelmatig cursussen, trainingen en webinars. Je kunt hier gratis of met korting (als je lid bent) aan deelnemen. Kijk eens in de agenda, om te zien of er binnenkort een interessante scholing of webinar gepland staat.

Bezoek onze webinars!

Experts vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van diabetes. Iedere keer komt een ander onderwerp aan bod. Meld je aan voor onze webinars en houd je kennis up to date.

Kijk en praat mee

Samenwerkingen

We vinden het belangrijk om voor zoveel mogelijk mensen met diabetes toegankelijk te zijn. Daarom werken we samen met andere partijen in verschillende initiatieven.

Magazine Diabc

6x per jaar geven we het magazine Diabc uit. Hiermee willen we je inspireren en het echte leven met diabetes laten zien. Hoe je situatie ook is. Lees herkenbare verhalen van anderen met diabetes, rake columns van onze columnisten, recepten, tips en betrouwbaar nieuws over diabetes(onderzoek). Als lid van Diabetesvereniging Nederland krijg je de Diabc gratis op je mat.

Benieuwd naar ons blad? Vraag een gratis proefexemplaar aan.

Ontvang magazine Diabc

Ontvang magazine Diabc

Wil je meer weten over jouw diabetes? En lees je graag ervaringen van lotgenoten? Word lid en ontvang het blad 6x per jaar in je bus!

Word lid

Verzekeringen

Diabetesvereniging Nederland biedt korting op je zorgverzekering. Bij 3 verschillende verzekeraars bieden wij een collectief waarbij je korting krijgt. En je steunt je ons als je een van deze verzekeringen afsluit.
Daarnaast bieden we een insulinepompverzekering aan. Handig, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Heb je diabetes-gerelateerde vraag over je verzekering? Die kun je ook stellen aan Diabetesvereniging Nederland. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen.

Voluit leven met diabetes

Voor mensen met diabetes type 2 hebben we een speciale website ontwikkeld: Voluit leven met diabetes. Op deze website vind je inspiratie om te leven op een manier zoals jij dat wil. Een website vol met inspiratie, tips en verhalen van andere mensen met diabetes type 2. En niet te vergeten: heerlijke recepten. Wil je graag meer bewegen? Op deze website vind je ook gratis e-books met de mooiste wandelingen en fietsroutes.

Meer aandacht voor een gezonde manier van leven?

Schrijf je dan nú in voor de gratis nieuwsbrief van voluitlevenmetdiabetes.nl

Schrijf je hier in

Winkel

Bestel al je diabeteshulpmiddel gemakkelijk online op DVN winkel. Bij DVN winkel:

 • Krijg je kwalitatief goede hulpmiddelen
 • Heb je een ruime keuze in hulpmiddelen
 • Worden je hulpmiddelen direct vergoed door je zorgverzekering. DVN winkel heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Ben je lid van Diabetesvereniging Nederland? Dan krijg je ook nog eens korting op je bestelling. Bovendien spaar je bij elke bestelling punten. Deze punten kun je op het Puntenplein inleveren voor mooie producten of korting.

Bestel bij DVN winkel

Bestel je diabeteshulpmiddelen en pomptoebehoren in DVN winkel. Kies uit een breed assortiment, waarbij je bent verzekerd van goede kwaliteit, service en spaarpunten voor het Puntenplein.

Bestel hier
Help mee

Help mee

Steun Diabetesvereniging Nederland en word nú lid

Word lid

Deel je mening in het DVN PanelWant diabetes heb je niet alleen.
AANMELDEN VOOR DVN PANEL