Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Passende zorgverzekering met premiekorting

Sluit je je zorgverzekering af via DVN dan ontvang je korting op de premie van drie zorgverzekeraars (Zilveren Kruis, OHRA en VGZ). Ook bieden zij een aantal interessante voordelen voor verzekerden via DVN. Een zorgverzekering is persoonsafhankelijk. Verdiep je goed in de eigen situatie bij de keuze van de beste zorgverzekeraar voor je diabetes- en andere zorg.

DVN heeft hart voor diabetes ook als het gaat om verzekering van zorg van onze leden. Als lid van Diabetesvereniging Nederland kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten bij OHRA, VGZ en Zilveren Kruis. Sluit je bij een van deze zorgverzekeraars je verzekering af, dan ontvang je een korting op je premie en vele andere voordelen.

Hulp bij de overstap of wijzigen van je polis

Elk jaar van 12 november t/m 31 december kun je overstappen van zorgverzekering of je huidige polis wijzigen. Een korte tijd voor een relatief ingewikkelde keuze. Zeker als je diabetes hebt. Zie de antwoorden op de belangrijkste vragen rond het overstappen van zorgverzekering of het wijzigen van je polis. 

Bekijk de voordelen voor 2022

Dit zijn de vergoedingen voor 2022

Download het schema in PDF

Goede Zorg 1

Ontwerp zonder titel - 2021-11-15T170323

Overstappen met behoud van behandelaar en hulpmiddelen?

Ben je ergens anders verzekerd en wil je weten of je bij OHRA,VGZ of Zilveren Kruis dezelfde zorg of leverancier kunt behouden als je overstapt? Check via onderstaande links met welke zorgverleners en leveranciers VGZ, OHRA en Zilveren Kruis afspraken hebben. Onderzoek of je kunt besparen op je zorgverzekering met behoud van je zorgverlener en/of leverancier.

Overstappen naar collectief

Ben je lid van ons en heb je al een zorgverzekering bij OHRA, VGZ of Zilveren Kruis? Dan kun je ook overstappen! Je korting en voordelen gelden vanaf de volgende maand.

Veelgestelde vragen

Inspireer jezelf

Inspireer jezelf

DVN heeft hart voor diabetes: betere diabeteszorg, informatie, animaties en meer.

Bekijk wat we doen

Met anderen praten over diabeteswant diabetes heb je niet alleen