Word lid en maak het verschil
Word lid
OHRA

OHRA

Weet jij al dat je profiteert van allerlei extra’s bij de collectieve zorgverzekering van OHRA? Zoals een collectieve korting tot 10% voor aanvullende verzekeringen. Maar, belangrijker, je bent verzekerd van uitstekende zorg als je deze onverhoopt nodig hebt.

  Collectieve meerwaarde bij de OHRA Zorgverzekering

  Je kunt alles rondom je zorgverzekering tot het einde van het jaar regelen. Je dekking wijzigen, je gezin meeverzekeren, overstappen naar OHRA. Weet jij bijvoorbeeld al dat je profiteert van allerlei extra’s bij de collectieve zorgverzekering van OHRA? Zoals een collectieve korting tot 10% voor aanvullende verzekeringen.

  Maar, belangrijker, je bent verzekerd van uitstekende zorg als je deze onverhoopt nodig hebt. Zo betaal je bijvoorbeeld géén eigen risico voor insuline en geneesmiddelen die op de lijst met voorkeurs geneesmiddelen staan (een lijst met goedkopere medicijnen en niet de dure merkmedicijnen).

  Maar we hebben ook oog voor jou als het gaat om jouw vitaliteit. Want ook dan profiteer je van je zorgverzekering. Omdat een zorgverzekering draait om meer dan alleen je lichamelijke gezondheid.

  Check!
  De meerwaarde van de collectieve zorgverzekering van OHRA

  Tabel met voordelen van de zorgverzekering van OHRA

  Het hele gezin profiteert mee

  Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen.

  Speciaal voor jou: een uitbreiding van je dekking!

  Als lid van Diabetesvereniging Nederland profiteer jij van éxtra collectief voordeel. Namelijk een uitbreiding van je dekking bij bepaalde aanvullende verzekeringen van OHRA: vergoeding van de contributie tot maximaal € 25,-.

  Het hele gezin profiteert mee

  Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen. 

  Meer weten of je OHRA Zorgverzekering direct collectief afsluiten?

  Lees alles over de collectieve zorgverzekering van OHRA via Diabetesvereniging Nederland en jouw collectieve meerwaarde. Of sluit ‘m gelijk af. Je nieuwe OHRA Zorgverzekering gaat dan in per 1 januari 2024. Goed om te weten: OHRA zegt je huidige zorgverzekering voor je op. Lekker makkelijk toch?

  Meer informatie of direct afsluiten 

  Ben je al collectief verzekerd bij OHRA?

  Dan heb je op 12 november een verlengingsvoorstel gekregen van OHRA. Is het voorstel naar je zin en wil je niets veranderen aan je verzekering? Dan hoef je niks te doen. Je blijft gewoon collectief verzekerd als lid van Diabetesvereniging Nederland.

  Wil je wel iets wijzigen? Bijvoorbeeld je dekking of wil je je gezin meeverzekeren? Dan doe je dat heel eenvoudig online in Mijn OHRA Zorgverzekering. Je aangepaste OHRA Zorgverzekering gaat dan in per 1 januari 2024.

  Naar Mijn OHRA Zorgverzekering

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid