Word lid en maak het verschil
Word lid
VGZ

VGZ

Leden van Diabetesvereniging Nederland kunnen via de zorgverzekering van VGZ het programma Keer Diabetes2 Om volgen. Maar er zijn nog veel meer voordelen bij deze collectieve verzekering.

  We vinden het belangrijk dat mensen met diabetes een goede zorgverzekering kunnen afsluiten, zonder uitsluiting of hoge premies door hun diabetes. Leden van Diabetesvereniging Nederland kunnen via de zorgverzekering van VGZ het programma Keer Diabetes2 Om volgen. Bij Keer Diabetes2 Om leer je meer grip te krijgen op diabetes.

  Een man achter de computer zoekt een verzekering.

  Zinnige zorg

  Diabetesvereniging Nederland, de patiëntenorganisatie voor iedereen met diabetes, komt op voor de belangen van mensen met diabetes. Daarbij hoort ook goede zorg, zodat jij met je diabetes voluit kan leven. Een goede zorgverzekering met oog voor diabetes draagt daaraan bij. Daarom werken we samen met o.a. zorgverzekeraar VGZ aan de verbetering van zorg voor mensen met diabetes.

  De online apotheek van VGZ 

  Een apotheek alleen dan online. Zo kunt u alles voor uw medicijnen regelen via een handige app. Op het moment dat het u uitkomt. Wel zo makkelijk toch?  

  Wat kan de online apotheek voor u betekenen? 
  Uw medicijnen online regelen. Dat past misschien heel goed bij uw situatie.

  Bekijk wat de online apotheek voor u kan betekenen: 

  • Uw medicijnen gratis thuisbezorgd
  • Alles voor uw medicijnen in 1 app
  • Vertrouwd vanuit huis, geen rekening houden met de openingstijden van een apotheek
  • Lagere kosten – als u nog niet door uw eigen risico heen bent
  • Overstapservice: VGZ regelt alles voor u 

  VGZ werkt samen met 2 online apotheken: Nationale Apotheek en MedApp. Kies welke online apotheek het beste bij u past. Meld u aan en stap eenvoudig over met de overstapservice. De online apotheek regelt alles voor u. 

  Keer Diabetes2 Om vergoed

  Diabetesvereniging Nederland en VGZ willen dat mensen met diabetes regie krijgen en houden over hun leven. Leden kunnen via de collectieve zorgverzekering van VGZ het programma Keer Diabetes2 Om volgen. Bij Keer Diabetes2 Om leer je meer grip te krijgen op je diabetes. In 6 maanden ga je met andere deelnemers onder begeleiding van een gespecialiseerd team (waaronder een arts, diëtist en coach) actief aan de slag met je leefstijl. Het resultaat is een leven met minder of zelfs helemaal geen medicijnen als je type 2 hebt. Arie Derksen, die al 20 jaar diabetes heeft, nam deel aan Keer Diabetes2 OmLees Arie’s verhaal.

  Voordeel via het VGZ-collectief

  Behalve van Keer Diabetes2 Om profiteren leden in 2024 van nog meer voordelen van de collectieve verzekering bij VGZ:

  • Altijd welkom, geen medische selectie voor aanvullende verzekering of tandverzekering
  • 10% korting op de aanvullende verzekering VGZ Zorgt Goed, Beter en Best
  • Vergoeding DVN-lidmaatschap tot maximaal €25 per jaar vanaf aanvullende verzekering VGZ Zorgt goed
  • Tot €700 vergoeding voor preventieve cursussen en trainingen waaronder die van de DiabetesSchool van DVN
  • Tot 4 uur vergoeding voor diëtetiek, zoals dieetadvisering of obesitasbehandeling
  • Tot € 500 vergoeding voor voetbehandelingen, zoals pedicure of podotherapie

  Hoe krijg ik mijn lidmaatschap vergoed?

  Succesvol veranderen

  Door corona zijn we ons veel bewuster van onze eigen gezondheid. Velen van ons willen gezonder leven. Maar waar begin je? VGZ helpt je graag op weg om succesvol uw leefstijl te verbeteren. Met leuke, interessante workshops, interactieve leefstijlprogramma’s en handige interventies. Zo zorgen wij er samen voor dat jij lekker in je vel zit. 

  Workshop ‘Succesvol veranderen’

  Wilt u aan de slag om uw leven een positieve wending geven? Ontdek in de online workshop, aangeboden door VGZ, welke stappen u kunt zetten. En hoe u uw omgeving daarin meeneemt. U kunt de workshop op elk gewenst moment volgen. Ook als u niet bij VGZ verzekerd bent. Lees meer over de workshop.

  Blijf vitaal met de oplossingen van VGZ

  Wilt u meteen aan de slag om uw leefstijl te verbeteren? VGZ helpt u om beter te ontspannen en te bewegen. Of u nu bij ons verzekerd bent of niet. Met onze gratis Mindfulness App, een beweegprogramma voor thuis of een kookboek met gezonde en heerlijke gerechten. Bekijk onze oplossingen

  Meer informatie over de collectieve zorgverzekering vind je op de website van VGZ
  Of bel VGZ op 0900 – 07 50. Het collectiviteitsnummer is 9393.

  Door dit programma voel ik me fitter dan ooit. Ik hijg niet meer als ik achter mijn kleinzoon aanren. Ik kan zelfs zonder problemen met hem een balletje trappen, heerlijk…

  Arie, 73 jaar

  Lees ook

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid