Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Jaarverslag

Ieder jaar zetten we ons volop in voor de meer dan 1,2 miljoen mensen in Nederland met diabetes. Wil je weten wat we dit jaar hebben bereikt en wat onze ambities zijn voor volgend jaar? Je leest het in ons jaarverslag.2022 in cijfers

Jaarverslag 2022

Leden, vrijwilligers, medewerkers, potentiële leden en partnerorganisaties: iedereen droeg bij aan de strategische koers van Diabetesvereniging Nederland. Hier hebben we in 2022 intensief aan gewerkt. 2022 was een jaar vol energie en frisse ideeën. We zetten grote stappen en werkten aan een vitale, toekomstbestendige vereniging. Hoe we dat deden, lees je in het activiteitenoverzicht 2022. Download hier de hoogtepunten van het activiteitenoverzicht.

Jaarverslag 2021

Nadat in maart 2020 de wereld veranderde met de wereldwijde coronacrisis, hield in 2021 het virus ons nog steeds in zijn greep. Diabetesvereniging Nederland hield de ontwikkelingen in de diabeteszorg in de gaten, ondernam actie en organiseerde tal van druk bezochte, online bijeenkomsten. Wat we in 2021 deden lees je in het activiteitenoverzicht 2021. Download hier de hoogtepunten van het activiteitenoverzicht.

Jaarverslag 2020

In maart 2020 veranderde de wereld. Sindsdien houdt het coronavirus ons allemaal in zijn greep. Ruim 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland voelden en voelen zich nog steeds extra kwetsbaar en hebben veel vragen. Wij als Diabetesvereniging Nederland willen ook midden in een crisis hét verschil maken voor al deze mensen. Hoe we dat in 2020 deden lees je in het activiteitenoverzicht 2020. Download hier de hoogtepunten van het activiteitenoverzicht.

Jaarverslag 2019

Voluit leven met diabetes. Wat heb je daarvoor nodig als je diabetes hebt? Een vereniging die er voor jou is. Wat wij in 2019 voor jou deden, zie je in één oogopslag in deze infographic en lees je in het activiteitenoverzicht 2019.

Jaarverslag 2018

Wij maken het verschil voor mensen met diabetes. Hoe we dat in 2018 deden, lees je in ons Jaarverslag 2018. Van belangenbehartiging en media tot activiteiten, dienstverlening en financiën. Veel leesplezier!

Jaarverslag 2017

De diabeteszorg is in beweging, DVN dus ook! Lees alles over onze resultaten in de belangenbehartiging en veranderingen in de dienstverlening in het jaarverslag over 2017.

Lees ook

Samen staan we sterk

Samen staan we sterk

Wij zetten ons voluit in voor goede zorg en een energiek leven met diabetes. Dit bereiken we niet alleen. Alleen samen staan we sterk. Sluit je aan en word ook lid!

Word lid

Diabetes? Wij zijn er voor jou!Diabetesvereniging Nederland is er voor en door mensen met diabetes.
Word nú lid en help mee!