Word lid en maak het verschil
Word lid
Informatiebijeenkomst over diabetes in Delft
9 okt
2024

Informatiebijeenkomst over diabetes in Delft

Locatie:

Ontmoetingscentrum Het Venster, Raamstraat 78 2613 SE Delft

Tijdstip:

10:00 - 12:00 uur, inloop vanaf 9:45 uur

Kosten:

Gratis

Samen met stichting Het Venster organiseert Diabetesvereniging Nederland een informatiebijeenkomst voor iedereen die wil weten wat diabetes betekent voor zijn of haar leven.

Waar gaan we het over hebben?

Stichting Het Venster in Delft is het ontmoetingscentrum voor mensen die te maken hebben met een chronische ziekte. Op 9 oktober staat diabetes hier in het voetlicht.

We nodigen iedereen uit voor deze bijeenkomst die vragen heeft over het leven met diabetes en die graag een bloedglucosetest wil doen om te kijken welke waarde hij of zij heeft. Ook als je denkt dat je geen diabetes hebt.

Meld je aan voor deze activiteit

Wil je meer weten over leven met diabetes? Stel je vragen tijdens deze informatiebijeenkomst.

Informatiebijeenkomst over leven met diabetes

Tijdens deze bijeenkomst geven we korte presentaties over:

1. Je merkt het niet altijd als je pre-diabetes hebt; wat zijn signalen?

2. Wat is diabetes en hoe kun je zorgen voor een gezonde bloedsuikerspiegel? (alvleesklier, insuline, koolhydraten, complicaties, progressieve ziekte)

3. Wat is diabetes type 1 en diabetes type 2 precies en wat is het verschil?

Meld je aan!

Meld je aan als je, eventueel samen met jouw partner, aanwezig wil zijn. Heb je een vraag? Stuur een mail, we nemen dan snel contact met je op.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid