Word lid en maak het verschil
Word lid
Drentse Wandelingen: Sleen
16 nov
2024

Drentse Wandelingen: Sleen

Locatie:

Restaurant De Deel, Menso Altingstraat 6, 7841 CB Sleen

Tijdstip:

10:30 - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het wandelteam van de regio Drenthe 11 wandelingen. Deze wandelingen vinden plaats in de Drentse steden en natuur. Samen met andere mensen met diabetes kun je genieten van deze mooie provincie. Ook worden ervaringen uitgewisseld over het leven met diabetes. Neem je partner of bekende mee!

Waar gaan we wandelen?

Op 16 november wandelen we in Sleen. Sleen is een dorp in de gemeente Coevorden. We starten in Restaurant De Deel en daar eindigen we ook met een kop koffie en thee, aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Sleen

De oudste sporen van bewoning dateren van zo’n 4500 jaar geleden. De hunebedden in deze omgeving zijn daarvan de stille getuigen. Sleen was de hoofdplaats van de dingspel Zuidenveld. Dit dingspel was een rechtsgebied dat bestond uit de kerspelen Sleen, Emmen, Odoorn, Zweeloo, Oosterhesselen, Dalen, Schoonebeek en Roswinkel. In 1518 was Sleen een zelfstandig schultambt.

Meld je aan!

Aanmelden is verplicht via dit formulier.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid