Word lid en maak het verschil
Word lid
Natuurwandeling: biowalk De Horsten (Wassenaar)

Natuurwandeling: biowalk De Horsten (Wassenaar)

Locatie:

Theepaviljoen De Horsten, Raaphorst 6 2245 BA Wassenaar

Tijdstip:

10:00 - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het vrijwilligersteam in de regio Haaglanden 10 wandelingen in de groene omgeving van Den Haag. Onder leiding van een natuurgids van IVN. De wandelingen zijn 5 km en duren ongeveer 1,5 uur.

Waar gaan we wandelen?

Op zondag 12 mei organiseren we de vierde wandeling van 2024 in De Horsten in Wassenaar. We starten in Theepaviljoen De Horsten waar we vooraf – voor wie wil – een bloedglucosetest uitvoeren. Na de wandeling doen we dit nog een keer. Zodat je kunt zien wat het effect is van bewegen op je bloedglucosespiegel. Diabetesvereniging Nederland biedt je na afloop een kop koffie of thee aan.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Wandelen in De Horsten

Koninklijk landgoed De Horsten is een groot aaneengesloten groengebied aan de rand van Wassenaar. Het verbindt de landgoederen Ter Horst, Raaphorst en Eikenhorst. Eikenhorst, waar Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima wonen, is gesloten voor bezoekers, maar de rest van De Horsten is toegankelijk voor wandelaars.

Ingang van het park: Papeweg 36 Wassenaar (betaald parkeren, met QR code). Toegang tot De Horsten is gratis. Op de parkeerpagina heb je ook de mogelijkheid digitale wandelroutekaarten met beschrijving aan te schaffen.

Honden zijn toegestaan en de wandeling is niet geschikt voor rollators.

Meld je aan!

Wandel je mee? Meld je aan (verplicht).

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid