Word lid en maak het verschil
Word lid
Drentse Wandelingen: Amen, kerstwandeling
21 dec
2024

Drentse Wandelingen: Amen, kerstwandeling

Locatie:

Cafe de Amer, Amen 20, 9446 PC Amen

Tijdstip:

10:30 - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het wandelteam van de regio Drenthe 11 wandelingen. Deze wandelingen vinden plaats in de Drentse steden en natuur. Samen met andere mensen met diabetes kun je genieten van deze mooie provincie. Ook worden ervaringen uitgewisseld over het leven met diabetes. Neem vooral je partner of bekende mee!

Waar gaan we wandelen?

Op 21 december organiseert regio Drenthe een kerstwandeling in Amen. Een wandeling met een verhaal en onderweg wat lekkers. We komen helemaal in de kerstsfeer. De wandeling heet De Acht van Amen.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Wandelroute De Acht van Amen in de Drentsche Aa is een route van 5 kilometer, door bos en beemd, bestaande uit twee lussen van elk ongeveer drie kwartier tot een uur. Het dorp Amen is het centrum van de route en daarnaast begin en einde. Amen is een esdorp in gemeente Aa en Hunzen.

Deze wandelroute van Staatsbosbeheer is mede aangelegd door de Stichting Hendrik van Boeijenoord te Assen. De paden zijn onverhard. Stevige schoenen – en als het geregend heeft laarzen – zijn handig. Neem een verrekijker mee om de vele vogels te bekijken.

Meld je aan!

Wandel mee en kom in de kerstsfeer.

Aanmelden is verplicht via dit formulier.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid