Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar terugkijken: emotionele gevolgen

Webinar terugkijken: emotionele gevolgen

Locatie:

Online

Kosten:

Gratis

Terugkijken

Als je te maken krijgt met een chronische aandoening als diabetes komt er veel op je af. Hoe ga je om met fysieke achteruitgang, angst, emoties, onzekerheid, medische tegenslagen, vermoeidheid? En hoe is de impact op je relatie, gezin en sociale leven? Daarnaast heb je misschien wel te maken met een combinatie van aandoeningen wat het vaak nog ingewikkelder maakt. Dit alles kan als gevolg hebben dat je je somber of depressief voelt.

Wat kun je verwachten?

Bij de medisch specialist is er niet altijd tijd om uitgebreid te praten over wat de aandoening psychisch/mentaal met je doet. Dr. Sasja Huisman, klinisch (medisch) psycholoog en senior onderzoeker op de afdeling Interne Geneeskunde in het LUMC, gaat tijdens dit webinar in op de emotionele gevolgen en impact van het leven met één of meerdere aandoeningen. Ze geeft handvatten en tips.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar – een samenwerking met Harteraad en Nierpatiënten Vereniging Nederland – is voor iedereen die te maken heeft met één of meerdere aandoeningen. Ook je partner/naaste is van harte welkom, ook zijn of haar leven wordt tenslotte beïnvloed door jouw aandoening. 

Meld je aan!

Schrijf je in voor het webinar over emotionele gevolgen en de impact van leven met een chronische aandoening. Alvast veel plezier bij dit informatieve webinar.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid