Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar terugkijken: verschillen binnen diabetes type 1

Webinar terugkijken: verschillen binnen diabetes type 1

Locatie:

Online

Kosten:

Gratis

Terugkijken

Diabetes type 1 is gewoon diabetes type 1, of toch niet helemaal? Binnen diabetes type 1 zijn verschillende vormen van diabetes te onderscheiden, zogenaamde subtypen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit webinar zal dr. Henk-Jan Aanstoot, kinderarts en oprichter van Diabeter, ons meenemen in de wereld van subtypen binnen diabetes type 1.

Waarom is de aandoening diabetes type 1 bij de ene persoon niet altijd gelijk aan de diabetes type 1 bij een andere persoon? Welke subtypen bestaan er? Wat is de huidige wetenschappelijke stand van zaken rondom subtypering binnen diabetes type 1? Wat betekenen deze subtypen in de praktijk? In hoeverre is kennis van subtypering bij diabetes type 1 helpend in de behandeling van de aandoening? Welke verdere ontwikkelingen kunnen we in de aankomende jaren verwachten op dit gebied? Tijdens dit webinar komen al deze vragen aan bod. 

Meld je aan!

Schrijf je direct in om dit webinar terug te kijken. Alvast veel plezier bij dit informatieve webinar! 

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid