Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar terugkijken: samen opgroeien

Webinar terugkijken: samen opgroeien

Locatie:

Online

Kosten:

Gratis

Terugkijken

Als je kind de diagnose diabetes krijgt staat je wereld op z’n kop. De impact op het gezin is groot. Hoe zorg je dat je kind gewoon kind kan zijn en zich vrij kan ontwikkelen met zijn of haar diabetes? Hoeveel zorg kun en moet je als ouder op je nemen en welke taken kan je kind zelf doen in de loop van de jaren?

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit webinar gaan we het hebben over samen opgroeien met diabetes. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar manier. Als ouder mag je je kind bijstaan en ondersteunen. Soms sturend en soms kijkend vanaf de zijlijn. Opgroeien gaat voor ieder kind met vallen en opstaan, diabetes vormt hier een extra uitdaging in en dat is spannend en vaak ook confronterend.

Dr. Giesje Nefs heeft hier als psycholoog veel ervaring mee. Tijdens het webinar zal zij verder ingaan op al deze vragen en manieren bespreken hoe je samen tot een goede balans kunt komen.

Schrijf je in

Schrijf je in om dit webinar terug te kijken.

Alvast veel plezier bij dit informatieve webinar!

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid