Word lid en maak het verschil
Word lid
Drentse Wandelingen: Oranje
28 sep
2024

Drentse Wandelingen: Oranje

Locatie:

Cafe Oranjestijn, Oranjekanaal ZZ 15, 9416 TB Oranje

Tijdstip:

10:30 - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het wandelteam van de regio Drenthe 11 wandelingen. Deze wandelingen vinden plaats in de Drentse steden en natuur. Samen met andere mensen met diabetes kun je genieten van deze mooie provincie. Ook worden ervaringen uitgewisseld over het leven met diabetes. Neem vooral je partner of bekende mee!

Waar gaan we wandelen?

Op 28 september gaan we wandelen in Oranje. We starten bij café Oranjestijn en eindigen daar ook met een kop koffie of thee, aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Oranje

Oranje is een streekdorp in de gemeente Midden-Drenthe. Het is gelegen aan het Oranjekanaal tussen Hijken en Smilde. Oranje is gesitueerd rond een voormalige aardappelzetmeelfabriek die in het midden van de jaren tachtig sloot.

Meld je aan!

Wandel je mee? Meld je aan.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid