Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar terugkijken: diabetes en je ogen

Webinar terugkijken: diabetes en je ogen

Locatie:

Online

Kosten:

Gratis

Terugkijken

Ben je bezorgd over mogelijke oogcomplicaties als gevolg van diabetes? En wil je weten hoe de verschillende complicaties worden behandeld? Tijdens dit informatieve webinar gaan we in op hoe oogproblemen ontstaan en welke behandelingen er worden ingezet voor behoud van je zicht.

Wat kun je verwachten?

Oogarts dr. Yvonne de Jong-Hesse vertelt je alles over mogelijke oogcomplicaties bij diabetes zoals retinopathie en macula oedeem. En ze gaat in op wat je kunt doen om deze complicaties te voorkomen. Van preventieve maatregelen, belangrijke controles tot de behandelingen bij beginnende oogproblemen. Dit webinar biedt waardevolle inzichten voor je ooggezondheid.

Waarom deelnemen?

  • Inzicht in oogcomplicaties: leer over de specifieke oogcomplicaties die diabetes met zich mee kan brengen en hoe deze behandeld kunnen worden.
  • Zelfzorg Tips: leer over de invloed die diabetes heeft op je ogen.

Meld je aan!

Bescherm je zicht en neem de controle over je ooggezondheid. Schrijf je vandaag nog in om dit gratis webinar over diabetes en je ogen terug te kijken.

Alvast veel plezier bij dit informatieve webinar.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid