Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar terugkijken: slaap en rust

Webinar terugkijken: slaap en rust

Locatie:

Online

Kosten:

Gratis

Terugkijken

Wat is gezonde slaap? En hoe belangrijk is het nemen van rust door de dag heen? In dit webinar gaat drs. Karin van Rijn in op diabetes & slaap en geeft praktische tips.

Wat kun je verwachten?

Hoe vaak word je wakker per nacht en waarom lukt het niet om meteen in slaap te vallen als je naar bed gaat? Iedereen is zich ervan bewust dat een goede nachtrust zorgt voor een uitgerust gevoel en een vitaler gevoel door de dag heen. Maar welke aannames en overtuigingen over goede en gezonde slaap zijn juist?

Tijdens het webinar over slaap en rust zal drs. Karin van Rijn, GZ-psycholoog en somnoloog (slaapdeskundige) ingaan op wat slaap is en wat oorzaken kunnen zijn van een verstoorde nachtrust. Ook vertelt ze in hoeverre diabetes invloed heeft en wat de impact is van nachtelijke hypo’s of hypers op je slaap. Naast uitleg zullen er ook praktische tips gegeven worden om je slaap te verbeteren.  

Meld je aan!

Schrijf je in om het webinar over slaap terug te kijken. Als je staat ingeschreven kun je het webinar live, maar ook op een later moment terugkijken. Alvast veel plezier bij dit informatieve webinar!

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid