Word lid en maak het verschil
Word lid
Natuurwandeling: biowalk Clingendael (Den Haag)
8 sep
2024

Natuurwandeling: biowalk Clingendael (Den Haag)

Locatie:

Theeschenkerij IJgenweis Clingendael 6 2597 VH Den Haag

Tijdstip:

10:00 uur - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het vrijwilligersteam in de regio Haaglanden 10 wandelingen in de groene omgeving van Den Haag. Het zijn altijd wandelingen onder leiding van een natuurgids van IVN. De wandelingen zijn ongeveer 5 km lang en duren circa 1,5 uur.

Waar gaan we wandelen?

Op zondag 8 september organiseren we de zesde wandeling van 2024 in Clingendael te Den Haag. Clingendael is één van de mooiste landgoederen van Nederland.

We starten in Theeschenkerij IJgenweis waar we vooraf – voor wie wil – een bloedglucosetest uitvoeren. Aan het eind van de wandeling zullen we weer een bloedglucosetest uitvoeren. Zodat je kunt zien wat het effect van bewegen op je bloedglucosespiegel is. Diabetesvereniging Nederland biedt je aan eind van de wandeling in Theeschenkerij IJgenweis een kop koffie of thee aan.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Clingendael

Prachtige landgoed tussen Den Haag en Wassenaar kent een eeuwenoude historie die duidelijk voelbaar is in de natuur en de cultuur. Het park is aangelegd in Engelse landschapsstijl met mooie gebouwen, tuinen met indrukwekkende boomgroepen en spiegelende waterpartijen. Pronkstuk van Landgoed Clingendael is de bijzondere Japanse Tuin die slechts enkele weken per jaar geopend is. Met z’n prachtige natuur, slingerende wandelpaden en grote speelweides is het landgoed een fantastische plek om aan de drukte van de stad te ontsnappen.

Meld je aan!

Wandel je mee? Meld je direct aan.

Deze wandeling is niet geschikt voor rollators.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid