Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar terugkijken: voetverzorging

Webinar terugkijken: voetverzorging

Locatie:

Online

Kosten:

Gratis

Terugkijken

Als je diabetes hebt, kun je problemen krijgen met je voeten. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen. In dit webinar nemen we je mee in de wereld van voetverzorging bij diabetes, preventie van voetproblemen en welke behandelaars je kunnen helpen.

Wat kun je verwachten?

Voetproblemen bij mensen met diabetes kan uiteenlopen van (veel) eelt, een dunne huid, gevoelloosheid en pijn tot het veranderen van de voetvorm en het ontstaan van voetwonden. Gelukkig kan tijdig ingrijpen in veel gevallen erger voorkomen.

Goede zelfzorg is in het geval van voeten bij mensen met diabetes dus zeer belangrijk. Wil je leren hoe je zelf voetproblemen tijdig kunt herkennen, erachter komen wie je daarbij kunnen helpen, en waar mogelijk voetproblemen te voorkomen? Tijdens dit webinar zal podotherapeut Tim van Dun en een medisch pedicure je op de hoogte brengen van voetverzorging en de mogelijke rol van de podotherapeut en de medisch pedicure.

Meld je aan!

Schrijf je direct in om dit webinar terug te kijken. Veel kijkplezier!

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid