Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar terugkijken: hypers

Webinar terugkijken: hypers

Locatie:

Online

Kosten:

Gratis

Terugkijken

Wat is een hyper? Welke factoren kunnen zorgen voor een hyper? Welke effecten heeft een hyper op het lichaam? Dit en meer komt aan bod in het webinar hypers met prof. dr. Henk Bilo.

Wat kun je verwachten?

Een hyper is een hoge bloedglucosewaarde. Bij een hyper heb je te veel glucose (suiker) in je bloed. Soms is goed te herleiden waardoor de hyper is ontstaan, soms is de oorzaak een vraagteken. Zowel de lichamelijke reactie als de mentale impact verschilt per persoon.   

Tijdens dit webinar zal professor dr. Henk Bilo, inhoudelijk ingaan op dit onderwerp. Vragen die langs zullen komen tijdens dit webinar zijn bijvoorbeeld: Wat is een hyper? Welke factoren kunnen zorgen voor een hyper? Welke effecten heeft een hyper op het lichaam? In hoeverre zijn er risico’s verbonden aan een hyper en welke interventies kunnen deze risico’s verminderen? Hoe komt het dat een hyper voor de een veel impact heeft en een ander hier nauwelijks last van heeft?  

Meld je aan!

Schrijf je direct aan om dit webinar terug te kijken.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid