Word lid en maak het verschil
Word lid
Diabetescafé Maastricht: leefstijl en gezond oud worden
2 jul
2024

Diabetescafé Maastricht: leefstijl en gezond oud worden

Locatie:

Centre Ceramique, Ceramique 50, 6221 KV Maastricht

Tijdstip:

14:00 - 16:00 uur, inloop vanaf 13:30 uur

Kosten:

Gratis

Het Maastrichtse team organiseert in 2024 diverse diabetescafés. Tijdens een diabetescafé wordt altijd een diabetesgerelateerd onderwerp behandeld.

Waar gaan we het over hebben?

Op 2 juli gaan we het hebben over het onderwerp: leefstijl en gezond oud worden. Dr. E. Willemsen, Leefstijlapotheker, neemt ons mee in dit onderwerp.

Meld je aan voor deze activiteit

Kom je naar het diabetescafé?

Een meneer met diabetes wilt meer leren over diabetes via een online cursus.

Diabetescafé: leefstijl en gezond oud worden

Op de website van de Leefstijlapotheek staat: “En toch is het voorkomen van ziekte onder artsen en ambtenaren vaak nog een ondergeschoven kindje. Gelukkig is er nu meer aandacht voor het voorkomen van ziekte. Binnen de apothekers pakt een groeiende groep Leefstijlapothekers de handschoen op. Zij geven stevige aandacht  aan het voorkomen van ziekte. En zo zorgen de Leefstijlapothekers dat je als mens met diabetes gezonder blijft.”

Wat betekent dit voor jou als persoon met diabetes? En wat kan zo’n Leefstijlapotheker doen om samen met jou jouw gezondheid goed te houden of misschien te verbeteren? Samen bespreken we dit onderwerp in het diabetescafé in Maastricht.

Meld je aan!

Meld je direct aan voor dit interessante diabetescafé in Maastricht.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid