Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar: Hybrid Closed Loop (de algoritmes)

Webinar: Hybrid Closed Loop (de algoritmes)

Locatie:

Online

Tijdstip:

19:30 - 20:30

Kosten:

Gratis

Wil je meer te weten komen over de Hybrid Closed Loop-systemen en de algoritmes die hierachter schuilgaan? Dan nodigen we je graag uit voor ons informatieve webinar. Tijdens dit online evenement zullen we dieper ingaan op de werking van diverse Hybrid Closed Loop-systemen en de verschillen tussen de bijbehorende algoritmes.

Wat kun je verwachten?

Technisch geneeskundige Joannet Onvlee licht de algoritmes van de verschillende Hybrid Closed Loop- systemen uitgebreid toe. Van de basisprincipes tot een duidelijk omschrijving van de verschillen in werking tussen deze algoritmes. We gaan het ook hebben over de open source (do-it-yourself) Hybrid Closed Loop-systemen. Dit webinar is een unieke kans om inzicht te krijgen in de technologie die beschikbaar is en hoe deze jouw leven positief kan beïnvloeden.

Waarom deelnemen? 

  • Diepgaand inzicht: leer over de werking van Hybrid Closed Loop-systemen en de specifieke algoritmes die ze aandrijven. 
  • Ontwikkelingen van diabetesmanagement: ontdek hoe deze innovatieve technologieën de standaard van diabeteszorg veranderen. 
  • Live Q&A: stel je vragen direct tijdens het webinar via de chat. 

Of stuur je vragen vooraf in via dit formulier.  

Meld je nu aan! 

Mis deze kans niet om je kennis over Hybrid Closed Loop-systemen en hun algoritmes te vergroten. Schrijf je vandaag nog in voor dit boeiende webinar. 

Na inschrijving kun je het webinar live bijwonen of later terugkijken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op dit inspirerende evenement. 

Meer lezen/kijken

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid