Word lid en maak het verschil
Word lid
Webinar terugkijken: Hybrid Closed Loop-systemen

Webinar terugkijken: Hybrid Closed Loop-systemen

Locatie:

Online

Kosten:

Gratis

Terugkijken

Ben je je aan het oriënteren op een Hybrid Closed Loop-systeem? Sta je bijvoorbeeld op het punt om een nieuwe pomp uit te zoeken? Of zou je eens wat meer willen horen over DIY loopen? Hoe ervaren andere mensen met diabetes de verschillende systemen? Kom dit allemaal te weten tijdens dit uitgebreide Hybrid Closed Loop (HCL) webinar.

Wat kun je verwachten?

Waaruit bestaat een HCL systeem? Welke HCL systemen zijn er op de markt? En welke systemen komen er aan? Welke opties heb je als je niet in aanmerking komt voor vergoeding van een CGM? Tijdens dit webinar licht Joannet Onvlee, klinisch technoloog bij het Radboud UMC, de verschillende componenten van een HCL toe. Je krijgt tijdens dit webinar daarnaast een overzicht van de verschillende systemen, wat de voor- en de nadelen er van zijn en hoe andere mensen met diabetes deze systemen ervaren. Om er zo achter te komen wat mogelijk bij jou zou kunnen passen. 

Meld je aan!

Schrijf je direct in om dit webinar terug te kijken.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid