Word lid en maak het verschil
Word lid
Meet Up Doetinchem: nieuwe medicijnen voor diabetes type 2

Meet Up Doetinchem: nieuwe medicijnen voor diabetes type 2

Locatie:

Vergaderzaal De Bongerd, De Bongerd 81 Doetinchem

Tijdstip:

13:30 – 15:00 uur, inloop vanaf 13:15 uur

Kosten:

Gratis

Samen met Huisartsenzorg Oude IJssel en het Slingeland Ziekenhuis organiseert Diabetesvereniging Nederland op 16 mei een Meet Up over nieuwe medicatie voor diabetes type 2.

Waar gaan we het over hebben?

Op 16 mei gaan we op Meet Up Doetinchem in op nieuwe medicijnen voor mensen met diabetes type 2. Welke medicijnen zijn er voor mensen met diabetes type 2? We laten videofragmenten zien uit de webinar die Diabetesvereniging Nederland hier eerder over organiseerde. Samen met Martin Willink, kaderhuisarts diabetes, bekijken we deze fragmenten waarin dr. Richard IJzerman van het Amsterdam UMC zaken duidt.

Meld je aan voor deze activiteit

Kom je naar de Meet Up?

Een meneer met diabetes wilt meer leren over diabetes via een online cursus.

Webinar over medicijnen bij diabetes type 2

Dr. Richard IJzerman, internist in Amsterdam UMC, vertelt in het eerder opgenomen webinar over de verschillende medicijnen die bij diabetes type 2 voorgeschreven kunnen worden. Ook komt de nieuwe richtlijn voor medicatie bij diabetes type 2 aan bod. Bekijk de webinar.

Meld je aan!

Deelname is gratis. Meld je aan via dit formulier.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid