Word lid en maak het verschil
Word lid
Diabetescafé Maastricht: suikers en diabetes

Diabetescafé Maastricht: suikers en diabetes

Locatie:

Centre Ceramique, Ceramique 50, 6221 KV Maastricht

Tijdstip:

19:30

Kosten:

Gratis

Het Maastrichtse team organiseert in 2024 diverse diabetescafés. Tijdens een diabetescafé wordt altijd een onderwerp gerelateerd aan diabetes behandeld.

Waar gaan we het over hebben?

Op 7 mei gaan we het hebben over het onderwerp ‘suikers en diabetes’. Prof. dr. Martijn Brouwers, internist-endocrinoloog, geeft een lezing over dit onderwerp.

Meld je aan voor deze activiteit

Kom je naar het diabetescafé?

Een meneer met diabetes wilt meer leren over diabetes via een online cursus.

Diabetescafé over suikers en diabetes

Naast vetten en eiwitten zijn suikers (koolhydraten) belangrijke voedingsstoffen. Prof. dr. Martijn Brouwers, internist-endocrinoloog aan het MUMC+, laat zijn licht schijnen over dit onderwerp. Samen met jou kijken we naar de functie van suikers voor het lichaam en hoe je als persoon met diabetes omgaat met al die suikers die verstopt zitten in talloze voedingsmiddelen.

Alvast meer lezen? Lees het artikel over suikers en kijk op diabetes.nl.

Meld je aan!

Meld je aan voor het diabetescafé over suikers en diabetes (verplicht).

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid