Word lid en maak het verschil
Word lid
Natuurwandeling: biowalk Puinduinen (Den Haag)
13 okt
2024

Natuurwandeling: biowalk Puinduinen (Den Haag)

Locatie:

Restaurant De Haagsche Beek, Machiel Vrijenhoeklaan 175, 2555 NA Den Haag

Tijdstip:

10:00 - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het vrijwilligersteam in de regio Haaglanden 10 wandelingen in de groene omgeving van Den Haag. Het zijn altijd wandelingen onder leiding van een natuurgids van IVN. De wandelingen zijn ongeveer 5 km lang en duren circa 1,5 uur.

Waar gaan we wandelen?

Op zondag 13 oktober organiseren we de zevende wandeling van 2024 in Puinduinen in Den Haag. We starten in Restaurant De Haagsche Beek waar we vooraf – voor wie wil – een bloedglucosetest uitvoeren. Aan het eind van de wandeling zullen we weer een bloedglucosetest uitvoeren. Zodat je kunt zien wat het effect van bewegen op je bloedglucosespiegel is. Diabetesvereniging Nederland biedt je aan eind van de wandeling in Restaurant De Haagsche Beek een kop koffie of thee aan.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Puinduinen

In Zuid-Holland ligt langs de Noordzee, tussen strand en binnenland en vlak bij de grote steden, Nationaal Park Hollandse Duinen. Een uniek gebied waar landgoederen, duinen, bollenvelden, veenweiden, dorpen en steden elkaar afwisselen. Het is enorm divers, steeds anders en vol beleving. Met een beetje geluk zie je vossen, reeën en zeehonden. En dat midden in het drukst bevolkte gebied van Nederland.

Meld je aan!

Wandel je mee? Meld je direct aan (verplicht).

NB: deze wandeling is niet geschikt voor rollators.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid