Word lid en maak het verschil
Word lid
Natuurwandeling: biowalk Ockenburgh (Den Haag)
10 nov
2024

Natuurwandeling: biowalk Ockenburgh (Den Haag)

Locatie:

Rest. De Kas Ockenburgh Monsterseweg 4, 2553 RL Den Haag

Tijdstip:

10:00 - 12:00 uur

Kosten:

Gratis voor leden. Niet-leden en partners betalen € 3,00 p.p.

In 2024 organiseert het vrijwilligersteam in de regio Haaglanden 10 wandelingen in de groene omgeving van Den Haag. Onder leiding van een natuurgids van IVN. De wandelingen zijn 5 km en duren ongeveer 1,5 uur.

Waar gaan we wandelen?

Op zondag 10 november organiseren we de achtste wandeling van 2024 in Ockenburgh in Den Haag. We starten in Restaurant De Kas Ockenburgh waar we vooraf – voor wie wil – een bloedglucosetest uitvoeren. Aan het eind van de wandeling zullen we weer een bloedglucosetest uitvoeren. Zodat je kunt zien wat het effect van bewegen op je bloedglucosespiegel is. Diabetesvereniging Nederland biedt je aan eind van de wandeling in Restaurant De Kas Ockenburgh een kop koffie of thee aan.

Meld je aan voor deze activiteit

Wandel je mee?

Benen van twee mensen die door het bos wandelen

Landgoed Ockenburgh

Landgoed Ockenburgh (24 hectare) is een ruim 350 jaar oud landgoed tussen Loosduinen en Kijkduin in Den Haag. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, kanoën en picknicken. Tegelijkertijd is het landgoed een Natura 2000-gebied én onderdeel van het Nationaal Park Hollandse Duinen. Je vindt er namelijk onverwacht wilde natuur, zo aan het randje van Den Haag. Rosse vleermuizen vinden een plekje achter de loszittende schors van oude, dode beuken. En er leven vogels als groene spechten, boomkruipers, holenduiven en boomklevers.

Meld je aan!

Wandel je mee? Meld je direct aan.

NB: Deze wandeling is niet geschikt voor rollators.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid