Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
do 18 apr 19:00

Snelcursus Goed op weg met diabetes type 1 (online)

Als je net de diagnose diabetes type 1 hebt gekregen (of je kind), dan komt er veel op je af. Je weet er wellicht nog weinig van. Je zoekt je suf op internet. Zo veel informatie! Je probeert het toe te passen in je dagelijks leven. Maar het is een enorme zoektocht.

Locatie:
Diabetesvereniging Nederland (online)
Tijdstip:
19:00 - 21:00
Kosten:
gratis
Snelcursus Goed op weg met diabetes type 1 (online)

Je bent wellicht onzeker of je het wel goed genoeg doet. Insuline toedienen? Op welke manier? Meten? Wat te doen bij hoge bloedglucosewaarden of lage? Wat te doen met voeding? En beweging? Hoe doen andere mensen met diabetes dat?  

Inhoud

Heb je dit soort vragen? Volg dan de snelcursus Goed op weg met diabetes type 1 van Diabetesvereniging Nederland. In twee uur tijd leer jij de basis van leven met diabetes type 1. We bespreken onderwerpen als: wat is diabetes type 1, de verschillende behandelmethodes, wat zijn hypo’s en hypers, hoe ga je om met voeding, koolhydraten en sport en welke impact diabetes heeft op het dagelijks leven. Daarnaast leer je ook andere mensen met diabetes kennen en kun je leren van elkaars ervaringen. Want je bent zeker niet de enige!

Kennis, ondersteuning en een gevoel van verbondenheid - alles in slechts twee uur

Online-bijeenkomst via Microsoft Teams  

Datum:     Donderdag 18 april

Tijd:         19u – 21u

Duur:         2 uur

Kosten:     gratis

 

Aanmelden

Meld je hier aan.

 

Terug naar het overzicht