Word lid en maak het verschil
Word lid
Diabetes TechLab ‘s-Hertogenbosch, kies het hulpmiddel dat bij je past
5 okt
2024

Diabetes TechLab ‘s-Hertogenbosch, kies het hulpmiddel dat bij je past

Locatie:

Jeroen Bosch Ziekenhuis, Wachtkamer Kindergeneeskunde, route D.0.1., Henri Dunantstraat 1, 's-Hertogenbosch

Tijdstip:

13.00 uur tot 17.00 uur (twee tijdsblokken van 2 uur)

Kosten:

gratis (parkeren op eigen kosten)

Sta je op het punt om een (nieuwe) insulinepomp, glucosesensor of HCL-systeem te kiezen? Of wil je alvast onderzoek doen voor een volgende stap? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met diabetes? Kom dan naar Diabetes TechLab van Diabetesvereniging Nederland in ‘s-Hertogenbosch.

Meld je aan voor Diabetes TechLab

Leer alles over hulpmiddelen die nu op de markt zijn. Zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Vrouw met diabetes type 1 checkt informatie van Ypsopump

Diabetes TechLab helpt je kiezen

Diabetestechnologie maakt het leven makkelijker. Diabetes TechLab van Diabetesvereniging Nederland helpt je bij het maken van keuzes voor een (nieuwe) insulinepomp, sensor of HCL-systeem. Tijdens Diabetes TechLab kun je de beschikbare producten zien, voelen, ervaren en vergelijken. Als ervaringsdeskundige bieden wij informatie en ondersteuning. Ook is er de mogelijkheid om met anderen van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Kom je ook?

Het Diabetes TechLab duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Het is verdeeld in 2 tijdsblokken van 2 uur. Bij de aanmelding kun je aangeven voor welk tijdsblok je kiest: Meld je hier aan.

Kinderen zijn van harte welkom! Er wordt gezorgd voor activiteiten en begeleiding zodat zij zich vermaken terwijl ouder(s) worden geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden van diabetestechnologie.

Alvast meer lezen?

Lees alvast meer over:

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid