Word lid en maak het verschil
Word lid
Snelcursus: goed op weg met diabetes type 1 (online)
17 okt
2024

Snelcursus: goed op weg met diabetes type 1 (online)

Locatie:

Online

Tijdstip:

19:00 - 21:00

Kosten:

Gratis

Als je de diagnose diabetes type 1 krijgt (of je kind) komt er veel op je af. Misschien weet je nog weinig over diabetes. Je probeert je dagelijkse leven aan te passen op je nieuwe situatie. Het is een enorme zoektocht.

Leer de basis van leven met diabetes type 1

Je bent misschien onzeker of je het wel goed genoeg doet. En je hebt veel vragen. Bijvoorbeeld over insuline toedienen of het meten van de bloedglucosewaarden. Wat moet je doen bij hoge of lage bloedglucosewaarden? Hoe zit het met voeding? En beweging? Hoe leven andere mensen met diabetes? Wij helpen je verder met de snelcursus Goed op weg met diabetes type 1.

Meld je aan voor deze cursus

Wil je meer weten over de basis van diabetes type 1? En leren van ervaringen van anderen?

Jonge man en vrouw op de racefiets

Wat kun je verwachten van deze cursus?

In twee uur tijd leer jij de basis van leven met diabetes type 1. We gaan in op behandelmethodes, hypo’s en hypers, voeding, koolhydraten, sport. Alle belangrijke aspecten in je leven met diabetes type 1 en de impact op je leven. Ook ontmoet je andere mensen met diabetes zodat je kunt leren van elkaars ervaringen.

Meld je aan!

Meld je direct aan en ga aan de slag met je diabetes type 1.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid