Word lid en maak het verschil
Word lid
Meer grip op je gezondheid? Meld je aan voor de online challenge.

4 april 2024

Meer grip op je gezondheid? Meld je aan voor de online challenge.

Ongeveer de helft van de mensen met diabetes type 2 krijgt te maken met complicaties, oftewel de gevolgen op lange termijn. Gelukkig kun je zelf het risico verkleinen en de klachten verminderen. Wil jij niet voor verrassingen komen te staan met je gezondheid? Neem dan zelf de regie, tijdens de 5-weekse challenge van voluitlevenmetdiabetes.nl, in samenwerking met Diabetesvereniging Nederland. 

Gratis online challenge: grip op je gezondheid

Wil jij meer vertrouwen in jezelf en je gezondheid, nu en in de toekomst? En wil je je energieker voelen? Meld je dan aan voor de challenge. In vijf weken helpen we jou om grip te krijgen op je (latere) gezondheid met diabetes type 2. 

In 5 stappen grip op je gezondheid

Tijdens de online challenge krijg je in vijf weken tijd alle handvatten die je nodig hebt om grip op je gezondheid te krijgen en te houden. De challenge bestaat uit vijf onderdelen. Iedere week ontvang je van voluitlevenmetdiabetes.nl een e-mail met uitleg, tips en een weekopdracht waar je direct mee aan de slag kunt. In vijf weken leer je over je gezondheid, mogelijke complicaties door diabetes type 2 en wat je zelf kunt doen om gezonder te leven. En loop je ergens tegenaan, dan helpen we je om dit te bespreken met je arts.

Meld je aan

Wil jij ook meer grip op je gezondheid met diabetes type 2? Meld je dan aan voor de gratis challenge op voluitlevenmetdiabetes.nl.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid