Word lid en maak het verschil
Word lid
Flacons Humalog tijdelijk niet leverbaar

9 april 2024

Flacons Humalog tijdelijk niet leverbaar

De flacons Humalog 100 E/ml zijn op dit moment niet te krijgen. Deze flacons worden gebruikt om de insulinepomp bij te vullen. Naar verwachting zijn de flacons rond 9 mei weer beschikbaar.

Update 16 mei: Helaas is Humalog nog steeds niet leverbaar. De verwachte nieuwe levertijd is begin juni.

Advies van Diabetesvereniging Nederland

Diabetesvereniging Nederland houdt de leveringsproblemen van de fabrikant goed in de gaten. We praten regelmatig met de contactpersonen van de fabrikant. Heb je nog maar weinig insuline over of is het op? Bel dan meteen de apotheek of je zorgverlener, zodat zij op tijd iets anders voor je kunnen regelen.

Meldpunt medicijntekorten

Diabetesvereniging Nederland heeft het Meldpunt medicijntekorten geopend in 2023. Krijg je je medicijnen niet of heb je andere problemen? Meld het dan bij het Meldpunt medicijntekorten. Elk probleem dat je meldt, helpt ons om een beter overzicht te krijgen. Zo kunnen wij ze gebruiken om actie te ondernemen en erover te informeren via deze nieuwsberichten.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid