Word lid en maak het verschil
Word lid

26 april 2022

DVN Meet Ups over HCL Systemen

Wil jij, samen met andere leden en betrokkenen, in gesprek over Hybrid Closed Loop (HCL) systemen, inclusief DIY? Overweeg je of het iets voor jou is? Heb je misschien vragen? Geef je op en kom naar een lokale DVN Meet Up over Hybrid Closed Loop systemen en/of DIY Loopen.

Op 2 april was het webinar over Hybrid Closed Loop Systemen. Tijdens dit webinar kwam onder andere aan de orde wat een Hybrid Closed Loop (HCL) Systeem is, welke innovaties en ontwikkelingen op het gebied van HCL systemen er zijn en wat de ervaringen (positief en negatief) van de verschillende systemen zijn van anderen.

DVN Meet Ups

Naar aanleiding van dit webinar worden in de volgende steden DVN Meet Ups georganiseerd. Ontmoet andere mensen met diabetes bij jou in de buurt, wissel ervaringen uit en stel al je vragen aan ervaringsdeskundigen. Zo leer je niet alleen meer over het desbetreffende onderwerp, maar ga je ook naar huis met relevante informatie voor jouw persoonlijke situatie. Kortom, geef je op via de links van de betreffende stad:

11 mei – Nijmegen

16 mei- Online

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid