Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
wo 11 mei 19:30

DVN Meet Up Nijmegen over diabetes & DIY Hybrid Closed Loop systemen

Wil jij meer weten over Do It Yourself Hybrid Closed Loop (HCL) systemen en horen hoe andere mensen met diabetes de verschillende systemen ervaren? Diabetesvereniging Nederland (DVN) – dé belangenorganisatie voor mensen met diabetes - organiseert lokale Meet Ups na afloop én naar aanleiding van een landelijk webinar. In mei gaan we in Nijmegen  in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en andere geïnteresseerden over HCL-systemen. Ben jij er ook bij?

 

Locatie:
RadboudUMC Geert Grooteplein 21, Nijmegen
Tijdstip:
19:30 - 21:30, inloop vanaf 19:00 uur
Regio:
Gelre
Sprekers:
Joannet Onvlee, Klinisch Technoloog en Joost Hart, ervaringsdeskundige
Kosten:
gratis
DVN Meet Up Nijmegen over diabetes & DIY Hybrid Closed Loop systemen

Diabetesvereniging Nederland heeft op zaterdag 2 april een webinar over Hybrid Closed Loop systemen georganiseerd. Tijdens dit webinar zijn we in gegaan op de innovaties en ontwikkelingen op het gebied van HCL systemen, de voor- en nadelen van de verschillende systemen en welke mogelijkheden er voor je zijn. 

Lokaal in gesprek

Tijdens de lokale DVN Meet Up in Nijmegen  praten we samen door over Do It Yourself HCL oplossingen. Ontmoet andere mensen met diabetes bij jou in de buurt, wissel ervaringen uit en stel al je vragen aan experts. Zo leer je niet alleen meer over de verschillende DIY Hybrid Closed Loop systemen, maar ga je ook naar huis met relevante informatie voor jouw persoonlijke situatie. Er kan wellicht meer dan je denkt. Een boeiende, leerzame en gezellige bijeenkomst die je niet wilt missen!

Meld je aan via het Aanmeldformulier Meetup Nijmegen

Adres:

Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen
(aan de Noordzijde van het Geert Grooteplein)

ruimte: Majoor A + B

volg routenummer 95

Terug naar het overzicht