Word lid en maak het verschil
Word lid

7 december 2020

Vrijwilligers: bedankt!

Onze vrijwilligers en hun ervaringsdeskundigheid zijn goud waard en absoluut onmisbaar voor onze patiëntenorganisatie! Hier zijn we ons dagelijks van bewust en vandaag, op de Nationale Vrijwilligersdag, staan we daar extra bij stil.

Aan alle vrijwilligers van DVN: bedankt voor alles wat je doet voor de diabeteszorg in het algemeen en voor mensen met diabetes in het bijzonder. Daar zijn we heel blij mee!

Feestelijke middag

Om onze vrijwilligers te bedanken, vierden we op zaterdag 28 november 2020 samen met tientallen vrijwilligers onze jaarlijks terugkerende DVN-vrijwilligersdag. Dit jaar deden we dat op een andere manier dan gebruikelijk – online – maar niet minder feestelijk.

We kijken terug op een geslaagde, interactieve dag vol ontmoeting en inspiratie. Via een livestream op Youtube, kon je directeur Edith en bestuursvoorzitter Bob ontmoeten, meedoen met een quiz en een mooie prijs winnen, luisteren naar de boeiende theatershow van wetenschapsjournalist Diederik Jekel en een kookworkshop volgen van Jessica Mendels.

Word ook vrijwilliger

Wil je ook je ervaringsdeskundigheid inzetten voor andere mensen met diabetes? Laat het ons weten.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid