Word lid en maak het verschil
Word lid

22 maart 2022

Nieuw! DVN Meet Ups

Diabetesvereniging Nederland (DVN) organiseert lokale Meet Ups na afloop én naar aanleiding van een landelijk webinar. Tijdens de lokale DVN Meet Ups in verschillende steden praten we samen door over het onderwerp van de webinar.

Ontmoet andere mensen met diabetes bij jou in de buurt, wissel ervaringen uit en stel al je vragen aan experts als lokale zorgverleners. Zo leer je niet alleen meer over het desbetreffende onderwerp, maar ga je ook naar huis met relevante informatie voor jouw persoonlijke situatie. De Meet Ups zijn boeiende, leerzame en gezellige bijeenkomsten bij jou in de buurt die je niet wilt missen!

April: eerste Meet Ups

Diabetesvereniging Nederland organiseert op zaterdag 2 april een webinar over Hybrid Closed Loop systemen. Tijdens dit webinar gaan we in op wat een Hybrid Closed Loop (HCL) Syteem is, de innovaties en ontwikkelingen op het gebied van HCL systemen, de ervaringen en de voor- en nadelen van de verschillende systemen en welke mogelijkheden er voor je zijn. Kijk je ook mee?

In de periode na dit webinar worden in ieder geval in de volgende steden DVN Meet Ups georganiseerd:

12 april – Tilburg

12 april – Utrecht

13 april – Eindhoven

14 april – Groningen

19 april – Rotterdam

26 april – Den Haag

3 mei – Maastricht

10 mei – Breda

11 mei – Nijmegen

(In de steden Zwolle en Almere worden ook Meet Ups georganiseerd. Deze data volgen zo snel mogelijk en dan plaatsen we hier ook een link naar de informatie en mogelijkheid voor aanmelden. Hou deze pagina dus in de gaten.)

Aanmelden

Wil je meer leren over dit onderwerp en horen hoe andere mensen met diabetes ermee omgaan? Sluit je aan via de links van de betreffende steden hierboven! Tot snel!

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid