Word lid en maak het verschil
Word lid

13 januari 2020

Ga mee op kamp met de SugarKidsClub

Wat Diabetesvereniging Nederland (DVN) betreft wordt het een supersonische zomer! Dit jaar hebben we namelijk weer een leuk aanbod met kinderkampen voor onze SugarKids. In de zomer maar ook in de herfstvakantieperiode. Heb jij er ook al zin in?

Tijdens de kampen van de SugarKidsClub (SKC) hebben kinderen (en begeleiders) vooral heel veel lol. Maar ongemerkt leert je kind een heleboel. Bijvoorbeeld door een koolhydraatmemory-spel met de groep en gesprekjes tijdens de afwas of een bonte avond. En wat zijn we trots als iemand een prikdiploma met cadeautje krijgt, als hij of zij op kamp voor het eerst een infuussetje heeft gezet!

Gouden combinatie

Of je nu wilt paardrijden tijdens een van onze ponykampen, of komt griezelen op een griezelkamp in de herfstperiode; het wordt sowieso een leuk jaar. Daar zorgt het enthousiaste team van begeleiders wel voor. Onze SugarKids-kampen zijn het beste van twee werelden: de zorg en deskundigheid die je van ons gewend bent en de leuke activiteiten en inspirerende begeleiding van YCamps. Met hen organiseren we deze geslaagde kampen al vele jaren. Een gouden combinatie die de kampen stuk voor stuk tot een belevenis maken waar je bij wilt zijn!

Kinderen met diabetes het middelpunt

Broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes zonder diabetes zijn ook welkom, maar zijn een uitzondering. Kinderen en jongeren met diabetes staan tijdens de SKC-kampen namelijk écht in het middelpunt.

Neem een nooit-meer-te-vergeten-kamp mee in je vakantieplannen voor aanstaande zomer! Bekijk het volledige aanbod van de SugarKidsClub-kampen en meld je kind aan.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid