Word lid en maak het verschil
Word lid
Diabetesvereniging Nederland ontvangt Judith Tielen (VVD)

23 juni 2023

Diabetesvereniging Nederland ontvangt Judith Tielen (VVD)

Op vrijdag 23 juni was Tweede Kamerlid Judith Tielen van de VVD op werkbezoek bij Diabetesvereniging Nederland. Judith Tielen is lid van de vaste Kamercommissie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en houdt zich daar uitvoerig bezig met de Nederlandse zorg.

Voor Diabetesvereniging Nederland was dit een mooie gelegenheid om goed uit te leggen wat diabetes inhoudt. We spraken met mevrouw Tielen over de medische kant van diabetes, regelgeving en het dagelijks leven voor iemand met diabetes.

Zo spraken we onder andere over de positieve effecten van diabetestechnologie, zoals Hybride Closed Loop. Ook hebben we onze verbazing uitgesproken dat hier nog geen brede vergoeding voor is.

Wij danken Judith Tielen voor het bezoek en kijken ernaar uit om gezamenlijk stappen te zetten om de diabeteszorg te verbeteren.

Belangenbehartiging Diabetesvereniging Nederland

Diabetesvereniging Nederland spreekt met regelmaat beleidsmakers, waaronder Tweede Kamerleden. Het doel van deze gesprekken is om breder begrip van diabetes te krijgen en bij te dragen aan beter beleid voor mensen met diabetes.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid