Word lid en maak het verschil
Word lid

17 mei 2023

Diabetes.nl is bijna live. Betrouwbare informatie, activiteiten en ervaringen

Over enkele weken is het zo ver: op 13 juni gaat diabetes.nl live. Diabetes.nl is een nieuwe website voor mensen met diabetes én hun naasten. Je vindt er betrouwbare informatie, activiteiten en ervaringen van anderen. Diabetes.nl is gemaakt om jou de weg te wijzen in de wereld van diabetes.

Het nieuwe platform is gebouwd in samenwerking met mensen met diabetes en zorgverleners. Vanaf 17 mei worden er achter de schermen door ervaringsdeskundingen alvast blogs geschreven en gesprekken gestart in de online community, het Trefpunt. Zodat er bij de livegang een warm welkom is voor nieuwe bezoekers en er ervaringen te lezen zijn van mensen met diabetes. Ondertussen zetten we de puntjes op de i bij de bouw van de laatste functionaliteiten.

Meer informatie over het initiatief vind je nu op over.diabetes.nl

Neem je ook een kijkje op diabetes.nl vanaf 13 juni?

Diabetes.nl is een initiatief van de Bas van de Goor foundation, het Diabetes Fonds, Diabetesvereniging Nederland, Stichting DON en Stichting JDRF Nederland. Vragen en suggesties kun je mailen naar communicatie@diabetes.nl.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid